Heeft u een specifieke vraag over onze camping dan willen wij u vragen eerst de praktische informatie te lezen die misschien al uw vragen beantwoorden. Staat uw vraag er niet bij dan staan wij u graag telefonisch of per mail te woord. 
Ga direct naar route informatie voor belangrijke informatie en de juiste routes naar onze camping.


Praktische informatie

 • Aankomst is op maandag t/m zaterdag en bent u welkom van 13 tot 18 uur. Op zondag kan u bij ons niet arriveren.
 • Op de dag van vertrek dient u de plek voor 12 uur te verlaten. Op zondag kan u altijd tegen een vergoeding later vertrekken en op overige dagen in overleg op de vertrekdag.
 • Online reserveren via onze website heeft onze voorkeur. 
 • Via de interactieve kaart kan u zelf uw voorkeursplek uitkiezen.  
 • Wij adverteren in de ACSI klein & kamperen gids, maar wij accepteren geen ACSI kortingskaart.
 • Wij accepteren geen tandemassers op onze camping.
 • Onze camping is autovrij. U mag bij aankomst en vertrek met uw auto het kampeerterrein op rijden. Tijdens uw verblijf staan er bolderkarren die u kan gebruiken om spullen naar u verblijf te brengen. 
 • 1 hond per kampeerplaats is aangelijnd welkom, mits uw hond geen overlast bezorgen bij andere gasten. U mag uw hond alleen buiten ons terrein uitlaten. Het plaatsen van een hondenren waar uw hond los in rond loopt is niet toegestaan.
 • In overleg en onder voorwaarden mag u een open luifel (zonder zijkanten) aan uw voortent plaatsen. Indien u geen luifel aan uw voortent heeft is het toegestaan om een parasol en/of aan één zijde een windscherm plaatsen.

Contact

Munnikenhof 21 , 4844 PK Terheijden

076-760 2816

Maandag t/m zaterdag van 9:00-12:00 en 13:00 - 17:00 uur. 

U kan gemakkelijk en snel reserveren met ons online reserveringsysteem via onderstaande knop. 

Komt u hier niet uit dan kan u ons een bericht sturen per mail of telefonisch contact opnemen. 

Route naar Minicamping Munnikenhof 

Onze camping is gelegen in het buitengebied van Terheijden. Helaas geven niet alle navigatiesystemen de juiste routes en daarom hebben wij hieronder de beste routes aangegeven. Graag extra aandacht voor onderstaande punten:

 • Wij zijn gevestigd op Munnikenhof 21. Helaas geven de meeste navigatiesystemen (behalve google maps) de ingang op 150 meter afwijkend aan. Let daarom het laatste stukje goed op de huisnummers of bekijk hieronder alvast hoe onze ingang eruit ziet. 
 • Op de weg naar onze camping (Munnikenhof) bevindt zich een viaduct met doorrijhoogte van 2.4 meter (ter hoogte van het rode kruis). De meeste kampeervoertuigen passen niet onder dit viaduct, en rijden zich klem als ze dit wel proberen. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar onze camping leiden, zodat u mét een dak op uw kampeermiddel kan arriveren. De juiste routes vindt u verder op deze pagina. 

Ingang Minicamping Munnikenhof


Route afrit 31 A59 vanuit het noorden via A58 / A16  

Route afrit 32 A59 vanuit het noorden via A27

Route afrit Breda vanuit het zuiden via A27