Bourgondische & prachtige stad Breda

Breda verveelt nooit en verrast des te meer! Maak een heerlijke stadswandeling langs alle culturele hoogtepunten, strijk neer op een van de gezellige (overdekte) terrassen of ontdek hoe oneindig veel groen.

Breda heeft om oneindig te wandelen en te fietsen en u bent binnen een half uur met de fiets in het centrum van Breda.

Breda, eigentijds en toch meer dan 750 jaar oud. Het bruist tussen de eeuwenoude monumenten, het water en het groen.

Of het nu gaat om de terrassen op de Grote Markt, het nieuwe stationsgebied of evenementen als BredaPhoto en het beroemde Jazz Festival. Maak een stadswandeling door de historische binnenstad, of pak de fiets en ga de wijken in. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de creativiteit in het Havenkwartier. Bewonder de Blind Walls Gallery met zijn honderd muurschilderingen. En ontdek een andere kant van de stad vanaf het water. Dat kan met een boottocht over de singels. Maar hoe leuk is het om daarvoor een sup of waterbike te huren.


Het zeer gevarieerde winkelaanbod maakt van Breda een walhalla voor shopliefhebbers. Kijk eens verder dan de hoofdwinkelstraten en laat je verrassen door de hoeveelheid bijzondere winkels en speciaalzaken.
Even bijkomen van alle indrukken? Een bezoek aan Breda is niet compleet zonder hapje of drankje bij een van de vele gastvrije restaurants.
Kortom: er is zoveel te doen in Breda, dat u zich hier niet hoeft te vervelen. Wij denken dat een paar overnachtingen op onze rustige camping een perfecte combinatie is met een gezellig stadsbezoek aan Breda. 


Camping Comfort app

Op zoek naar meer inspiratie voor uw verblijf op onze camping dan kan u alvast een Camping Comfort app downloaden. 

Hier vindt u vele restaurants, bezienswaardigheden, fiets & wandelroutes en nog meer leuke inspiratie.