Over ons

familie-joosen-camping

Wij zijn Ard en Marlies en vertellen u op deze pagina graag iets meer over het ontstaan van onze camping en de avonturen van de laatste jaren. Omstreeks 2002 stopten onze (schoon)ouders Christ en Corry met hun melkveebedrijf. Omdat stilzitten niets voor hen is, zijn zij in de stal paarden gaan verzorgen voor de opfok én een minicamping begonnen. Toen ze de gepensioneerde leeftijd bereikten vroegen zij of wij interesse hadden om hun prachtige bedrijf over te nemen.

Ard had de wens om ooit weer in het ouderlijk huis te wonen en het werk van zijn ouders voort te zetten. Bij Marlies was het kamperen met de paplepel ingegoten en is op een groepsaccommodatie opgegroeid. Zij zorgt voor Brabantse gastvrijheid als ervaren gastvrouw. Het zaadje was geplant en in 2019 namen we het bedrijf over!

De eerste 3 jaren waren voor ons een rollercoaster. We bouwden nieuw sanitair, onze tweede zoon Tim werd geboren en we moesten een paar maanden dicht door corona.  Het 3e jaar was spannend, met een nieuw kampeerveld en twee huurcaravans erbij. 2021 was een geweldig seizoen met veel tevreden gasten, die een fijne vakantie hadden en graag wilden terug komen!

In 2022 zetten we de puntjes op de i met nog twee verhuuraccommodaties en een vernieuwde receptie. We kijken er weer naar uit om u een fijne vakantie te bezorgen. Komt u bij ons genieten van de rust en de mooie omgeving?   

We hebben een maand mogen genieten op jullie camping. Waar we naar zochten hebben we bij jullie gevonden, kleinschalig, gemoedelijk, goede service, grote kampeerplek en een goede uitvalsbasis voor de knooppunt fietsroutes. Bedankt Ard en Marlies voor jullie gastvrijheid.

Eddy Hildenbrant

Echt een top camping!
Wij hebben genoten van de fijne sfeer, mooie omgeving en goede voorzieningen.
Marlies en Ard zijn gastvrij en hebben nog veel mooie toekomst plannen.
Wij gaan zeker terug komen.

Monique van Bladel

Een aanrader voor wie voor schoon sanitair, rust en grote plaatsen houdt. Marlies, Ard en zijn ouders doen er werkelijk alles aan om camping super netjes en schoon te houden. Tevens een mindervalide wasruimte die perfect is. Centrum Terheijden, Made en Oosterhout zeker op fiets of scootmobiel afstand. Dichtbij Drimmelen om even lekker naar de Biesbosch te varen.  Ik zou zeggen ga zo door en ik geef een 10.

Yvonne Flinterman

Insert Image