Verhuur van cabana's, luxe caravans en pipowagens

Bij ons kunt u een Cabana, een luxe nieuwe Fendt caravan of een pipowagen huren.

Luxe en comfortable cabana's

Kom overnachten in één van onze twee splinternieuwe Cabana's. De luxe van een huisje met een volledig ingerichte keuken, badkamer en een slaapkamer voor vier personen, maar ook volop genieten van het buitenleven en de rust op de camping. U slaapt op heerlijke matrassen met zacht, luxe beddengoed. 

De Cabana is 27 m² en heeft een heerlijk buitenterras met overkapping waar u lekker kan ontspannen. De cabana’s staan op zonnige plaatsen. 

27 m²

4 personen

met badkamer

We hebben 4 dagen een cabana gehuurd, heel lux voor een camping, een mooie douche en toilet, in de keuken een koelkast en een vaatwasser, een lekkere bank om naar de tv te kijken. Buiten op een bordes een tafel en 4 stoelen. De bedden zijn goed, verder heerlijk rustig op de camping.

Toos Spaans

2 personen

met toilet

Prachtige Fendt caravans

Wilt u nog graag kamperen in een caravan, maar heeft u zelf niet de beschikking tot een caravan? Dan kunt u bij ons genieten van een luxe kampeervakantie in onze nieuwe Fendt caravans! De caravan is volledig ingericht en geïnstalleerd met voortent. U hoeft alleen nog maar uw eigen spullen uit te pakken en uw vakantie kan beginnen! De huurcaravans staan op A19 en B19.

Vier dagen een caravan gehuurd op Minicamping-Munnikenhof met als doel ervaring op te doen hoe het is om te kamperen weliswaar in een luxe caravan. Wij zijn goed ontvangen en geïnstrueerd door Marlies. De camping is royaal opgezet met ruimte voor een ieder en keurige sanitaire voorzieningen. Los van de mooie locatie is de omgeving prachtig. Wat mij persoonlijk aansprak is de inzet van een jong echtpaar gesteund door beide ouders om er een fijne sfeervolle camping van te maken met een duidelijke visie. Een absolute aanrader.

Eef van Craaikamp

Gezellige pipowagen

Onze pipowagen biedt een simpele maar comfortabele slaapplek voor 2 personen. In de pipowagen staan twee éénpersoonsbedden en een wastafel. U kunt gebruik maken van alle voorzieningen in het sanitairgebouw (magnetron, koelkast en kookplaatje). Ideaal voor een kort verblijf of als u vrienden of familie bij ons op de camping heeft staan en graag samen met hen de vakantie wil doorbrengen.

2 personen

met wastafel

Plattegrond

CAMPING IN BRABANT - MINICAMPING MUNNIKENHOF-PLATTEGROND